Programma H8RE

Pannenkoeken

Op vrijdagavond een heuse pannenkoeken party aan de enige echt HRE-familietafel! Wij hebben het beslag en de pannen, jullie nemen je eigen beleg mee!

Camping

Zoals elk jaar kan je vanaf vrijdagavond 18:00 uur je tentje opzetten op de speciaal daarvoor één-keer-in-het-jaar-afgezette-camping op eiland 1

Hottubs

Hier zie je ze nog leeg maar vanaf vrijdagavond zijn ze warm  (houtgestookt) en gezellig!

Massages door Velofit

De helden van sportmassage en fysiotherapie praktijk Velofit staan voor je klaar om de spieren soepel te maken!

Mooi Weer op Straat 🎵

De band Mooi Weer op Straat bouwt een feestje op de zaterdagavond.. Deze professionele tentafbrekers kennen elkaar van het conservatorium en spelen herkenbare hitjes en eigen liedjes met akoestische instrumenten.

Duiken

De plassen zijn ook een mooie duiklocatie. Op zaterdag kan je je inschrijven voor een gratis duik clinic door de Vinkeveense Scuba Academie die zondag vanaf Eiland 1 start.

Sup Polo

Twee doeltjes, één bal, en een groepje supboards. (sup = stand up paddle). Je peddel is ook een schepje en je probeert de bal in het doel van de tegenstanders te mikken. Waterpret verzekerd door de aanbieders: Topsurf!

Ontbijt za&Zon

Heb je een festivalkaartje? Dan ontbijt je gezellig mee. met het lekkers van onze ontbijt heldin Sonja.

Aquabootjes

Kleine waterfietsjes die met de hand worden aangedreven. Door middel van draaiende raderen kunnen kinderen (tot 50 kilo) voor- en achteruit varen.

Welness

Bovenop ons succes met de hottubs, hebben we dit jaar ook een heuse welness area met een drijvende (!) sauna en een plek met hot stone massages.

Yogaboot

Als het even kan, varen we de plas op voor een yoga/pilates sessie.

Blender Bike

Trap zonder stroom, met je eigen spierkracht heerlijk fruit tot smoothies op de Blender Bike. Hij is aan ons geleend door de Green Office van de Universiteit Utrecht.

Koffieshop August

Echt eerlijke koffie (en thee en andere warme drank) vanuit een sfeervolle oldtimer bus. Deze stadsbus die nog in Parijs heeft gereden, staat nu op Eiland 1.

Delise 🎵​

Zaterdag 18:30 verwarmt singer-songwriter Delise onze harten met eigen Nederlandstalige liedjes. Popliedjes met een vleugje folk en altijd een boodschap. Luisteren dus!

Pierre et les Optimistes 🎵​​

Zaterdagmiddag zorgen Pierre et les Optimistes voor een zomerse sfeer. Hun muziek is swingend, Frans, zigeuerstijl. Ze komen met sax, contrabas en viool naar Eiland 1. 

Trek Barefoot

Altijd al eens willen weten hoe het rent met zo’n schoen “met tenen” ?Op Rondje Eilanden kan je de barefoot schoenen uitproberen op zaterdag, dankzij onze vrienden van Trek Barefoot.