HOE KOM IK ER?

Locatie

Onze zwemloop gaat over de 12 eilanden in de Vinkeveenseplassen en de aanmelding, start, finish, festival en camping zijn op eiland 1. Dit is te vinden via Google maps, maar heeft geen officieel adres.

Parkeren kan op de parkeerplaats van camping de Tachtig Morgen, op onderstaand adres. Je moet NIET op de camping zijn, dus sla iets voor de camping linksaf.

 

Vinkenkade 75

3645 AP Vinkeveen

 

Volg vanaf hier de bordjes ‘Zandeiland 1’.
Parkeer ook NIET bij de Molenkade, dan krijg je een parkeerboete.

Route

Auto vanuit de richting Utrecht

Neem vanaf de A2 afslag Abcoude. Ga bij de eerste rotonde linksaf, je rijdt dan over het viaduct over de A2 heen. Ga dan bij de tweede rotonde rechtdoor. Je rijdt nu parallel aan de A2 over de Vinkenkade. Neem de derde afslag rechts en vervolgens de eerste links, de borden ‘Zandeiland 1’ volgend. Hier is de parkeerplaats ‘De Tachtig Morgen’. Volg vervolgens de bordjes richting Wander Island en je komt vanzelf bij het wedstrijdterrein!


Auto vanuit de richting Amsterdam

Neem vanaf de A2 afslag Abcoude. Ga bij de eerste rotonde linksaf. Je rijdt nu parallel aan de A2 over de Vinkenkade. Neem de derde afslag rechts en vervolgens de eerste links. Hier kan je parkeren. Volg vervolgens de bordjes richting Wander Island en je komt bij het wedstrijdterrein op Zandeiland 1.


Van de parkeerplaats naar de wedstrijd

Vanaf de parkeerplaats is het vlakbij, volg de bordjes richting Wander Island en je komt bij het wedstrijdterrein op Zandeiland 1. Je gaat de 2 loopbruggen over en rechts is het wedstrijdterrein en aanmelding.


FIETS

Er zijn vele wegen naar Zandeiland 1. Even zelf op de kaart kijken. We hebben een fietsenstalling, dus komt goed! Goed bezig!


OV

Iets lastiger, maar het kan wel. Neem de trein naar Bijlmer Arena. Pak daar bus 126 richting Mijdrecht. Stap uit op bushalte Viaduct A2 Abcoude. Vanaf daar is het nog tien minuten hollen richting het wedstrijd terrein. Goede warming-up en goed bezig!