HOE KOM IK ER?

Route

Auto vanuit de richting Utrecht

Neem vanaf de A2 afslag Abcoude. Ga bij de eerste rotonde linksaf, je rijdt dan over het viaduct over de A2 heen. Ga dan bij de tweede rotonde rechtdoor. Je rijdt nu parallel aan de A2 over de Vinkenkade. Neem de derde afslag rechts en vervolgens de eerste links, de borden ‘Zandeiland 1’ volgend. Hier is de parkeerplaats ‘De Tachtig Morgen’. Een van onze vrijwilligers zal je een plek aanwijzen.

 

Auto vanuit de richting Amsterdam

Neem vanaf de A2 afslag Abcoude. Ga bij de eerste rotonde linksaf. Je rijdt nu parallel aan de A2 over de Vinkenkade. Neem de derde afslag rechts en vervolgens de eerste links. Hier kan je parkeren. Een van onze vrijwilligers zal je een plek aanwijzen. Volg vervolgens de bordjes richting het wedstrijdterrein op Zandeiland 1.

Van de parkeerplaats naar de wedstrijd

Vanaf de parkeerplaats is het vlakbij, volg de bordjes richting het wedstrijdterrein op Zandeiland 1. Je gaat de 2 loopbruggen over en rechts is het wedstrijdterrein en aanmelding.

 

FIETS

Er zijn vele wegen naar Zandeiland 1. Even zelf op de kaart kijken. We hebben een fietsenstalling, dus komt goed! Goed bezig!

 

OV

Iets lastiger, maar het kan wel. Neem de trein naar Bijlmer Arena. Pak daar bus 126 richting Mijdrecht. Stap uit op bushalte A2 Abcoude. Vanaf daar is het nog tien minuten hollen richting het wedstrijd terrein. Goede warming-up en goed bezig!

 

Adres voor je Tom Tom.

nietopdemolenkade

Iedereen wil altijd een adres weten voor de GPS. Maar het wedstrijdterrein heeft geen adres. Een adres wat je in je Tom Tom/Garmin/Copiloot kan intoetsen is:

 

Vinkenkade 75

3645 AP Vinkeveen

 

Dit adres is van camping de Tachtig Morgen, daar moet je NIET zijn, maar op de kampeerplaats hiervan, dus sla iets voor de camping linksaf. Het wedstrijdterrein ligt op ‘Zandeiland 1’. Hier kan je je ook aanmelden. Volg de bordjes ‘Zandeiland 1’. Parkeer ook NIET bij de Molenkade, dan krijg je een parkeerboete.