PROGRAMMA

Blokkenschema

Pannenkoeken!

Op vrijdagavond, in plaats van de bring en braai, een heuse pannenkoeken party aan de enige echt HRE-familietafel! Wij hebben beslag, neem je eigen beleg mee!

Camping

Zoals elk jaar kan je vanaf vrijdagavond 18:00 uur je tentje opzetten op de speciaal daarvoor één-keer-in-het-jaar-afgezette-camping op eiland 1

Hottubs

Hier zie je ze nog leeg maar v.a. vrijdagavond zijn ze warm en gezellig!

Aquabubbels

Vanwege succes verlengd! De aquabubbels zijn voor jong en oud, dikke pret!

Yogaboot

Als het even kan, varen we de plas op voor een yoga/pilates sessie

Massages door Velofit

De helden van Velofit staan voor je klaar om de spieren soepel te maken!

Ontbijt zat&zon

Heb je een festivalkaartje? Dan ontbijt je gezellig mee!

Trek barefoot

Trek Barefoot geeft clinics hoe te lopen op ‘blote voeten’. Hier kan je Vibram Fivefingers testen!

Didgeridoo workshop

Een didgeridoo is het oudste blaasinstrument op aarde! Zet jij de juiste toon tijdens het festival? 😉

Koffiebus

Zaterdag de hele dag en zondagochtend kan je een vers bakkie koffie scoren bij Joost van Koffieshop August. Hij schenkt FairChain koffie van Moyee, hofleverancier van HRE. Joost heeft zijn koffiebonen zelf opgehaald bij de boeren in Ethiopië. Vraag hem naar zijn avonturen, vindt ‘ie leuk.

Sterren kijken

Als de lucht mooi helder is, stappen we op het ponton en kijken we, heel romantisch, midden op de plas naar de duizenden sterren…

Diner van de Buitenkok!

Net als vorig jaar gaat de Buitenkok weer voor een overheerlijk avondmaal zorgen op zaterdagavond. Zorg dus dat je zo’n diner-muntje scoort! 😉

Tai-Chi

Patrick Rijkschroeff beoefent Kung Fu (Wushu en Taiji Quan) sinds 1990 en heeft meerdere internationale prijzen gewonnen als voormalig topsporter. Tai Chi kan een welkome afwisseling zijn van alle drukte in de soms wat gehaaste hedendaagse samenleving. De workshop zal bestaan uit een algemene introductie in de bewegingsleer van Tai Chi én in de toepassingsvorm van Tai Chi als een gevechtskunst.

MUZIEK!!

Brand-Ares

De drummer luistert naar metal. De bassist naar punk. De gitarist luistert naar symfonische rock en de zanger naar klassieke muziek. Samen spelen ze klassieke rock. Denk Led Zeppelin, Aerosmith en AC/DC.

Yip roc

Het liefdeskind tussen The Doors en the Arctic Monkeys: aanstekelijke jonge rockers van de Herman Brood Academie met een glansrol voor het 60’s/70’s orgeltje.

Case Mayfield

Singer-songwriter, met eigenzinnige liedjes, intuïtief gitaarspel en licht hese stem. Klinkt volgens muziekkenners als Neil Young, Jeff Buckley en Thom Yorke.

THEATER!

Jasper Smit

Straks komt er niemand op mijn feestje! Zo heet de nieuwe voorstelling van cabaretier Jasper Smit. Geschikt vanaf 6 à 8 jaar, maar deze grappige, scherpe, ad remme man, zingt over heel herkenbare dingen, ook voor 25 plus!

Heug

Dit zijn Jan en Danibal en samen zijn zij Heug. Dat is 100% impro en one-of-a-kind. Luidkeels meezingen met de grootste onzin. Toen Heug optrad op station Leiden, miste iemand z’n trein omdat ie niks wilde missen.