KAMPEREN

Dit jaar kan er op de vrijdag- en zaterdagavond worden overnacht op Zandeiland 1 aan de Vinkeveense plassen. Hier zal een klein maar fijne camping worden ingericht, zodat jij op vrijdagavond al lekker kan ontspannen voor de wedstrijd op zaterdag.

De camping is open op vrijdag 28 juli vanaf 18 uur en alleen te bereiken te voet, er kunnen geen auto’s op Zandeiland 1. Op zaterdag zal i.v.m. de wedstrijd de camping wat lastiger te bereiken zijn, kom daarom vroeg je tent opzetten.
Zondag 30 juli moet je je tent voor 12 uur hebben ingepakt.

LOCATIE

Hier moet je zijn!

Praktisch: de dichtstbijzijnde supermarkt en geldautomaat zijn op +/- 3,5km vanaf de camping.

Dichtsbijzijnde supermarkt en geldautomaat

REGELS

Om de camping leefbaar en gezellig te houden voor iedereen, willen wij graag de volgende regels met je afspreken.

  • Kleine tentjes (camper/ caravan niet toegestaan);
  • Geen radio’s;
  • Er is geen elektriciteit maar volop zwemwater;
  • Nachtrust vanaf 23 uur ’s avond tot 7 uur ’s ochtends;
  • Alleen kampvuur op de aangewezen plek in de vuurbakken;
  • Uitchecken zondag voor 12 uur;
  • De organisatie heeft altijd gelijk (dit gaarne respecteren :-).

ETEN & DRINKEN

Op vrijdagavond is de bar geopend en zorgen wij voor gloeiend hete barbecues; kikkererwten burgers, vleesjes of iets lekkers voor op de grill mag je zelf meenemen. Aan de bar kan je alleen met muntjes betalen, deze zijn verkrijgbaar in de buurt van de bar. De muntjes graag met pin betalen!

Ontbijt op de zaterdagochtend, het avondeten op de zaterdag en ontbijt zondagochtend worden door ons geregeld. Let op! Hiervoor moet je je wel hebben opgegeven bij de inschrijving. Ontbijt en avond eten zijn vegetarisch.

Op het festivalterrein is het hele weekend de bar geopend met vele lekkere drankjes en op zaterdag overdag is er catering, koffie en ijs te vinden.

Op Zandeiland 1 is restaurant en beachclub Lust gevestigd, hier kun je terecht voor een hapje en een drankje van 12 tot 22 uur. Het avondeten wordt verzorgd door de Buitenkok, hij neemt ook iets lekkers mee voor de lunch.

Als je je hebt opgegeven voor het avondeten zaterdag krijg je van ons muntjes. Zorg dat je deze goed bewaard!

Voor het ontbijt kun je je melden bij de ontbijt tafel op de zaterdag-/zondagochtend. Hier controleren wij je naam op de ontbijtlijst, sta je erop dan mag je een eitje halen en een boterham smeren.