P1100437
08-RondjeEilanden2015 1-8-2015 15-47-54
42-RondjeEilanden2015 1-8-2015 14-22-39

Het Rondje Eilanden is uitgegroeid tot een 3-daags festival met veel side events: clinics, gezelligheid en natuurlijk het broodnodige eten en drinken.

Hieronder een overzicht van de activiteiten, clinics en muziek van dit jaar.

Voor een overzicht van waar wat is, bekijk hier de plattegrond.

Side events

Sports

Fietsen naar Het rondje

Zaterdag naar de wedstrijd toe

Om volledig HRE stijl te gaan dit weekeind moet je aanhaken bij onze Strava club. Laten we Nederland met een spaghetti aan GPS records inkleuren. Allemaal naar Vinkeveen!

Voor de stalling van jouw fiets is er een binnenoplossing, deze mag staan in een loods van onze jachthaven.

Morning Glory Swim

Na een goede nachtrust in je tentje is er werkelijk niets lekkerder, dan een frisse duik in de Vinkeveense plassen! Ga mee voor een vol rondje om Eiland 1 (ca. 1 km).

MorningGlory

Water zorbing

Lekker in je eigen bubble chillen of actief over de plas zorben in je eigen aqua-bubbel.

Stand Up Paddle board

Topsurf Vinkeveen organiseert samen met Naish SUP een echte SUP- clinic. Jong en oud krijgt de kans om van deze peddel-sport te genieten. Maak kennis met de grote diversiteit van het SUPpen.

SUP

Djembe

Lekker rammen op een trommel! 

Bare Foot running clinics

Door de experts van www.trekoutdoor.nl word je begeleid in het lopen op “blote voeten”.

Vibrams

Finale & prijsuitreiking

Zaterdag 18:30 tot 19:00

De snelste 20 dames en de snelste 30 heren gaan de strijd met elkaar aan in HRE De Finale. Dit is een korte versie van HRE over eiland 1 en 12.
finale

Gamezone

Speel oude vertrouwde games in de gamezone. Leef je uit met twister, of gooi de blokken van je tegenstander omver met Kubbs.

Chill

De Opfrisdames

Ter verfrissing van de geest – Een souvenir uit eigen leven!
Een spontaan en waardevol gesprek met een volslagen vreemde, is dat te plannen?
Ja!
De Opfrisdames bewegen zich stijlvol tIn no-time ontdekken zij, één op één, dat ook ú iets bijzonders te melden heeft, en vereeuwigen dat in een treffende tekening.

U gaat naar huis met een souvenir uit uw eigen leven!

Sportmassages

Ron van Velofit is een absolute koning! 🙂 Hij is dit jaar weer bij het Rondje EIlanden en zelfs het hele weekend, met zijn medewerkers van Fysio- en massage praktijk Velofit. Voor en na de wedstrijd massren hij en zijn medewerkers vele atleten en atletes de benen en body weer soepel. Dit is niet voor de ontspanning, maar een echte sportmassage!

RonPerdon2

Hot tubs

Vanaf vrijdagavond lekker ontspannen in de hot tubes met een grandioos uitzicht over de Vinkenveense plassen. Of wissel de hot tubs af met een verfrissende duik in de plas.

Yoga – en Pilates Boot

Pilatestraining op de boot, dat doe je thuis niet!

YogaBoot

Music

Bring your sound to the campfire

Wat is er mooier dan muziek en een kampvuur om de avond mee in te gaan? Wij zorgen voor een vuurtje neem jij je gitaar mee?
kampvuur-acoustics

The Burnouts

Een leuke mix van indie pop & alternative rock covers en eigen nummers.
The Burnouts

The Fiscus

Four guys that got together through a love for sweet tear-jerking, nut-crushing but above all good music.

The Fiscus uit Amsterdam wil je bij de spreekwoordelijke lurven pakken en je niet meer los laten tot je in volle overgave over de dansvloer spartelt.

KenLee (Lida en Jeff)

 
We maken nu 3 jaar muziek met elkaar, eerst als Jeff & Lida en tegenwoordig onder de naam KenLee.
De combinatie is simpel en akoestisch: Jeff is de man met de gitaar en ik zing. We spelen vooral covers, nummers met een chille vibe, rustig tintje, en een klein beetje funk. Met nummers van Lianne La Havas en de Bahamas in ons repertoire, is het geluid voornamelijk jazzy & soulful maar Jeff wil er nog al eens een country of rocky tintje aan toevoegen.
Al met al fijne klanken voor bij het kampvuur, de bbq of als je gewoon chill aan het achteroverhangen bent omdat je even moet bijkomen van die 12 eilanden-race;-)

Food

Bring ‘n’ Braai

Vrijdagavond

Vrijdagavond regelen wij de BBQ en de bar is open. Neem zelf je eten mee en we gaan heerlijk genieten van al dat lekkers en de ondergaande zon.

BringEnBraai

Buitenkok

De Buitenkok maakt ons vegetarisch diner op zaterdagavond! 3 Verschillende gerechten worden helemaal op ambachtelijke wijze bereid.

Koffie boot

Zondagmorgen

Zwem zondagmorgen naar de koffieboot voor een bakje troost. Concept bekend van de Ironman Hawaii. In Vinkeveen hoef je iets minder ver te zwemmen. Lekker hoor!

KoffieBoot

Plattegrond